Welcome to De Ruggesteun chiropractic

English Dutch

Over Ons

WELKOM BIJ DE RUGGESTEUN

Sinds 2007 is De Ruggesteun in Rijswijk gevestigd. In 2019 is er een tweede locatie geopend in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Zo kunt u genieten van de voordelen van een goede gezondheid. Ook zonder direct aanwezige klachten is chiropractie een mooie weg richting welzijn. Wij streven ernaar om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en als luisterend oor te dienen. Tevens zijn wij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

SNRC

Chiropractor Den Haag
Chiropractor Den Haag
Chiropractor Den Haag
Chiropractor Den Haag

Ons Team

Dr Nathan De Boer - Owner of De Ruggesteun Chiropractors in Rijswijk, Voorburg, Scheveningen and Den Haag (The Hague)

Dr. Nathan en Erika de Boer

Chiropactor / Eigenaar

Door een zwaar motorongeluk kon ik niet meer lopen. Dankzij chiropractie ben ik herboren en heb ik mijn roeping gevonden. Ik hoop u persoonlijk in onze praktijk te mogen verwelkomen.

Dr. Jaco Blaauw DC

Chiropactor

Ik was voorheen een fervent wielrenner en had veel last van ischias, deels vanwege Spina Bifida. Dankzij de teamarts, die ook een chiropractor was, kon ik uiteindelijk weer fietsen zoals voorheen.

Dr. Érnsl Conradie DC

Chiropractor

Ik besloot Chiropractor te worden toen ik 8 jaar oud was en mijn vader behandeld werd voor rugklachten. Na wekenlang pijn lijden, zorgde behandeling door een Chiro voor onmiddellijke verlichting. Het was een van de meest indrukwekkende dingen die ik ooit had gezien! Met een specialisering in lichamelijke klachten bij kinderen en zwangerschapschiropractie, is mijn droom nu werkelijkheid geworden!

Dr. Gert Rautenbach

Chiropactor

Opgegroeid in Zuid-Afrika speelde ik van jongs af aan rugby.  Net als bij de sport krijg je een paar probleempjes.  Chiropractie heeft me vanaf mijn 9e geholpen om met de blessures om te gaan en niet alleen te spelen, maar ook om op een hoger niveau te functioneren in vergelijking met mijn leeftijdsgenoten.  Ik besloot daarom Chiropractie te gaan studeren.  Mijn beroep helpt ook bij mijn liefde voor sport en functioneren zo goed mogelijk.

Wendy

Office Manager

Ik ben in 2016 komen werken bij De Ruggesteun. Ik heb geen klachten en vind het belangrijk om dat ook zo te houden. Daarom word ik preventief behandeld. Chiropractie is niet alleen voor mensen met klachten, juist mensen zonder klachten kunnen er veel baat bij hebben en problemen voorkomen.

Lionne

Process manager

Canan

Team Leider

Als teamleider voel ik me helemaal thuis bij ‘De Ruggesteun’. De natuurlijke manier van genezen waar ik een groot voorstander van ben, is al zolang de mens bestaat. Er is   simpelweg niets anders, en alle kunstmatige chemische processen die men nu gebruikt om behandelingen uit te voeren is nagebootst vanuit natuurlijke geneeswijzen.

Selena

Senior chiropractie assistent

Jane

Senior chiropractie assistent

Katja

Senior chiropractie assistent

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij de Ruggesteun en vind het nog altijd prachtig te ervaren hoe effectief onze hulp en behandeling is.
Mensen lopen na behandeling klachtenvrij en gezonder de deur uit.
Uit mijn eigen ervaring: sinds ik behandeld word voel ik me fitter en heb geen last meer van hartritmestoornissen.
Het is niet voor niets dat ik chiropractie ook aanbeveel bij vrienden en familie.

Dymphy Muller Chiropractie Assistant - De Ruggesteun chiropractors Voorburg, Rijswijk, Scheveningen, Den Haag (The Hague)

Dymphy

Senior chiropractie assistent

Weza

Chiropractie assistent

Maria

Chiropractie assistent

Kelly

Chiropractie assistent

Lindy

Chiropractie assistent

Ashley

Chiropractie assistent

Sasha

Chiropractie assistent

Als fysiotherapeut in opleiding ben ik ervan overtuigd dat een combinatie van fysiotherapie en chiropractie bijdraagt aan een optimale gezondheid. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in het oplossen van problemen aan het bewegingsapparaat, waarbij de spieren centraal staan. Chiropractoren houden zich weer bezig met de botten en het zenuwstelsel, dat is waar hun specialisme ligt. De chiropractoren zijn bekwaam in hun vak, gaan probleemoplossend te werk en zijn daarbij ook erg empathisch.

Ben je bekend met chiropractie?

Een afspraak maken

U kunt online een afspraak plannen en uw geplande afspraken bekijken.

Chat with us
Send via WhatsApp