Eindelijk iemand die mij helpt met mijn rug. Bij elke behandeling geef ik aan wat mij op is gevallen sinds de vorige behandeling en wordt in die behandeling direct meegenomen. In 4 weken zijn 10 jaar aan klachten weg gewerkt en voel de sprongen vooruit. Echte aanrader!!
14 jaar geleden heeft Nathan ontdekt dat ik een beenlengteverschil heb. Door het scheef lopen kreeg ik verschillende klachten. Heb sindsdien een abonnement en ga iedere maand om alles in balans te houden! Zelfs mijn artrose knie houdt zich rustig en kom weinig bij de huisarts! Ik ben heel tevreden en voel mij veilig bij dit bedrijf! Ben nu 62 jaar en wanneer ik eerder met chiropractie was begonnen had ik een prettiger leven gehad!
Jaren, maar ook echt JAREN had ik last van mijn neck schouders en bovenrug. Zelfs 3 operaties gehad aan mijn schouder. Mijn pijn cijfer was hoog, bijna een 9 van een 10. Ik was sceptisch want na so veel jaren pijn en last, so veel jaren fysio, so veel operaties, hoe kan een chiropractor mij verhelpen?? Na een reeks 2xpw bezoeken voor 6 weken is mijn pijn bijna nul geworden. Ik kan mijn nek draaien zonder kiezen op elkaar, ogen dicht knipen en hard inademen. Auto rijden, over mijn schouder kijken is weer mogelijk! Ik kan niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst so soepel en vrij in mijn bewegingen voelde. Erbij wil ik zeggen dat het geen magische toverstafje behandeling is. Zelf moet ik ook oeffeningen doen om soepel losjes te blijven. Rek en strek bewegingen, een tennisbal tussen de schouderbladen tegen de muur dagelijks. Maar dit is so haalbaar en zeker te doen! Wat ik trouwens ook mooi vind is dat er twee locaties zijn waardoor de mogelijkheid om afspraken te plannen op mijn vrije momenten heel breed zijn. Deze ervaring om pijn vrij te kunnen zijn is voor mij verbaaswekkend. Mijn opluchting en dank is groot.
Chat with us
Send via WhatsApp