img-0 Dutchimg-1 English

Diensten

Wij werken volgens het open plan systeem. Dit houdt in dat wij meerdere mensen tegelijk in onze behandelkamer ontvangen.
Dit doen wij omdat dit een positieve invloed heeft op uw genezingsproces. Indien u iets privé wilt bespreken,
kunt u dit altijd aangeven bij onze assistentes. U zult dan apart worden behandeld.

Lezing

Introductielezing

Elke week wordt er een introductielezing gehouden door onze chiropractor. De introductielezing is een mooie manier om kennis te maken met chiropractie en onze praktijk. U krijgt tijdens de introductielezing meer informatie over wat er in uw lichaam gebeurt tijdens de behandeling en over wat chiropractie precies is. Ook krijgt u tips over wat u zelf kunt doen om van eventuele klachten af te komen. We raden u sterk aan om deel te nemen aan de lezing, zodat u weet wat u kunt verwachten en wat u te wachten staat.

Intake Procedure

Wanneer u bij ons terecht wilt voor behandeling, zullen wij de volgende procedure met u doorlopen.

Informatie avond/middag

Elke week wordt er een kennismaking/informatie middag/avond gehouden door onze chiropractors, ​die lezing duurt ongeveer 45 minuten en wordt gezien als uw eerste afspraak om kennis te maken met de Chiropractor en met de chiropractie zelf.

Op deze eerste kennismaking worden er geen behandelingen gegeven, houd hier rekening mee. Er worden geen kosten in rekening gebracht en de informatie wordt gegeven in een kleine groep. Na de informatie kunt u meteen aan de balie een afspraak inplannen op korte termijn voor een intake gesprek/behandeling.

Het kan zijn dat u al aardig wat informatie uit het internet en uit onze sociaal media pagina’s hebt kunnen vinden, maar wij willen persoonlijk stap voor stap uitleggen hoe wij te werk gaan in onze praktijken. U krijgt van de Chiropractors meer informatie over wat er in uw lichaam gebeurt tijdens de behandeling en over wat chiropractie precies inhoud, vanuit het vak en ervaringen van de Chiropractors. U krijgt te horen wat u van ons kunt verwachten en wat wij van de patiënten verwachten als zij bij ons in behandeling komen.

Wij kijken er naar uit om u op deze manier beter te leren kennen en verwelkomen u op een van onze praktijken voor uw eerste afspraak.

  Aan de lezing zijn geen kosten verbonden. De lezing duurt ongeveer 1 uur.

Chiropractor Den Haag

INTAKE

Tijdens het intake gesprek wordt uw klacht en medische voorgeschiedenis in kaart gebracht. Daarom zullen wij u vragen om voorafgaand aan de eerste afspraak een vragenlijst in te vullen. De chiropractor zal lichamelijk onderzoek doen en kijken naar de stand van het lichaam. Daarna wordt u behandeld.

   De eerste afspraak duurt ongeveer 30 minuten.

Uitslagen afspraak en behandelplan

Wij zullen u in 3 fases behandelen. Om de wervelkolom te corrigeren en de klachten te verminderen, zullen we beginnen met een intensieve fase. Na deze eerste intensieve fase wordt de wervelkolom gestabiliseerd tijdens de stabilisatie fase. Tijdens deze fase wordt de frequentie van behandelingen afgebouwd, zodat u uiteindelijk in de preventiefase terecht komt. De preventiefase is gericht op het onderhoud van de wervelkolom en het centrale zenuwstelsel, waardoor uw lichaam optimaal kan blijven functioneren. Daarnaast wordt terugkeer van de klacht zoveel mogelijk voorkomen. Indien nodig, kunnen de klachten in een vroegtijdig stadium worden aangepakt.

Cranial Facial Release behandeling

Cranial Facial Release (CFR) is een nieuwe behandeling geïntroduceerd in 1996. Wereldwijd zijn er ongeveer 50 therapeuten bevoegd om deze behandeling uit te voeren. In Nederland zijn dit er slechts 3!
In de schedel zitten ongeveer 20 schedelbotjes. Tijdens de ademhaling bewegen deze botjes en zorgen er voor dat het schedelvocht kan circuleren. Door het verschuiven van deze schedelbotjes, wordt de circulatie van schedelvocht belemmerd en kunnen verschillende klachten ontstaan, zoals o.a. moeite met ademhalen, traanogen, chronische verkoudheid, allergie, of hoofdpijn. Tijdens de CFR behandeling worden de botjes in de schedel en neus door middel van een kleine ballon op de juiste plek gezet. U zult direct na de behandeling merken dat u vrijer kunt ademen!
Deze behandeling is uitermate interessant indien u een van de volgende klachten heeft:

Chiropractor Den Haag
 • Allergie
 • (Chronische)verkoudheid
 • Ademhalingsproblemen
 • Traanogen
 • Snurken
 • Sinus problemen
 • Neus poliepen(door operaties)
 • Glaucoma (druk in ogen)
 • Migraine
 • Darmklachten
 • Hormoonproblemen
 • Bonkend gevoel in het hoofd

Contra-indicaties:

 • Latexallergie
 • Bloedverdunners of
  stollingsproblematiek
 • Operatie in het gezicht waarbij
  platen zijn geplaatst
Chat with us
Send via WhatsApp