img-0 Dutchimg-1 English

Over Ons

WELKOM BIJ DE RUGGESTEUN

Sinds 2007 is De Ruggesteun in Rijswijk gevestigd. In 2019 is er een tweede locatie geopend in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Zo kunt u genieten van de voordelen van een goede gezondheid. Ook zonder direct aanwezige klachten is chiropractie een mooie weg richting welzijn. Wij streven ernaar om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en als luisterend oor te dienen. Tevens zijn wij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

SNRC

img-3
Chiropractor Den Haag
Chiropractor Den Haag
Chiropractor Den Haag
Chiropractor Den Haag

Ons Team

Dr Nathan De Boer - Owner of De Ruggesteun Chiropractors in Rijswijk, Voorburg, Scheveningen and Den Haag (The Hague)

Dr. Nathan en Erika de Boer

Chiropractor / Eigenaar

Door een zwaar motorongeluk kon ik niet meer lopen. Dankzij chiropractie ben ik herboren en heb ik mijn roeping gevonden. Ik hoop u persoonlijk in onze praktijk te mogen verwelkomen.

img-9

Dr. Jaco Blaauw DC

Chiropractor

Ik was voorheen een fervent wielrenner en had veel last van ischias, deels vanwege Spina Bifida. Dankzij de teamarts, die ook een chiropractor was, kon ik uiteindelijk weer fietsen zoals voorheen.

Wendy, Office Manager

Wendy

Senior CA

Ik ben in 2016 komen werken bij De Ruggesteun. Ik heb geen klachten en vind het belangrijk om dat ook zo te houden. Daarom word ik preventief behandeld. Chiropractie is niet alleen voor mensen met klachten, juist mensen zonder klachten kunnen er veel baat bij hebben en problemen voorkomen.

Canan, Teamleider

Canan

Team Leider

Als teamleider voel ik me helemaal thuis bij ‘De Ruggesteun’. De natuurlijke manier van genezen waar ik een groot voorstander van ben, is al zolang de mens bestaat. Er is   simpelweg niets anders, en alle kunstmatige chemische processen die men nu gebruikt om behandelingen uit te voeren is nagebootst vanuit natuurlijke geneeswijzen.

Selena, Senior Chiropractor Assistant

Selena

Procesmanager

Web 1920 – 1

Jane

Senior chiropractie assistent

Dymphy Muller Chiropractie Assistant - De Ruggesteun chiropractors Voorburg, Rijswijk, Scheveningen, Den Haag (The Hague)

Dymphy

Senior chiropractie assistent

Ashley, Chiropractor Assistant_1280x853

Ashley

Chiropractie assistent

Ben je bekend met chiropractie?

Een afspraak maken

U kunt online een afspraak plannen en uw geplande afspraken bekijken.

Chat with us
Send via WhatsApp