WELKOM BIJ DE RUGGESTEUN

Dutch English

Over Ons

WELKOM BIJ DE RUGGESTEUN

Sinds 2007 is De Ruggesteun in Rijswijk gevestigd en in 2019 is er een tweede locatie geopend in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Zo kunt u genieten van de voordelen van een goede gezondheid. Ook zonder direct aanwezige klachten is chiropractie een mooie weg richting welzijn. Wij streven ernaar om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en als luisterend oor te dienen. Tevens zijn wij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

SNRC

Team Members
Logo 2
RGRC
VPRC
CCA

Ons Team

Team member 2

Dr. N.J. de Boer

Chiropactor / Eigenaar

Door een zwaar motorongeluk kon ik niet meer lopen. Dankzij chiropractie ben ik herboren en heb ik mijn roeping gevonden. Ik hoop u persoonlijk in onze praktijk te mogen verwelkomen.

Team Member 8

Dr. Jaco Blaauw DC

Chiropactor

Ik was voorheen een fervent wielrenner en had veel last van ischias, deels vanwege Spina Bifida. Dankzij de teamarts, die ook een chiropractor was, kon ik uiteindelijk weer fietsen zoals voorheen.

Team member 4

Selena Hoven

Chiropractic Assistant

Ik ben in 2016 komen werken bij De Ruggesteun. Ik heb geen klachten en vind het belangrijk om dat ook zo te houden. Daarom word ik preventief behandeld. Chiropractie is niet alleen voor mensen met klachten, juist mensen zonder klachten kunnen er veel baat bij hebben en problemen voorkomen.

Team member 7

Weza Przybyslawska da Silva

Chiropractic Assistant

Hier ben ik bewust van zowel mijn eigen optimale gezondheid als van de patiënten en collega’s.
De patiënten staan hier centraal en daar draait het om!
Ik ben bevoorrecht om voor geweldige en bekwaamde CHIROPRACTOREN te kunnen werken, en met de meest proactieve collega’s waarmee ik veel leer, groei en bloei.

Team member 6

Wendy Serbony Kemp

Chiropractic Assistant

Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij de Ruggesteun. Het is bijzonder om dagelijks te zien hoe mensenlevens veranderd worden.

Jane Alakhramsing

Team leader / assistant

Selena Hoven

Assistant

Dymphy Muller

Assistant

Chimene Rietvelt

Assistant

Katja Boers

Team Leader / assistant

Maria Bos

Assistant

Ben je bekend met chiropractie?

Een afspraak maken

U kunt online een afspraak plannen en uw geplande afspraken bekijken.